Tjänster

TJÄNSTER


Här är lite av vad vi kan erbjuda hos oss. Om du har några specifika önskemål så hör av dig så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till. 

MATLAGNINGSKVÄLL

Kom med företaget eller dina vänner och laga mat tillsammans med våra professionella kockar. Antingen så väljer ni fårn vår meny eller så berätta föf oss vad ni har för önskemål så kan vi säkert anpassa menyn efter det. Att laga mat tillsammans är en perfekt aktivitet för teambuilding eller för en kick-off med företaget. Vi samarbetar med Rent a Chef för de bästa kockarna. www.rentachef.comMATLAGNINGSKURS

Kom på en matlagningskurs med ett speciellt tema. Dessa kurser är mer kursinriktade och vi går in mer på djupet inom det tema som erbjuds. Oftast är det kockar med specifik kunskap inom området som håller i kurserna. Ni ingår i en grupp med andra deltagare. Dessa kurser gäller även för om du har fått ett presentkort från tex LiveIt, Upplevelse.com, Great Days och många andra leverantörer.

MIDDAG

Vill du boka vår mysiga studio för en privat middag? Självklart så går det bra också, vi tar tillsammans fram en trevlig meny passande till säsong och ändamål. Vi har utrymmen i två plan med lite olika standard beroende på eventet. Vi kan tex ordna med en 3-rätters bröllopsmiddag med passande vin på vår exklusiva övervåning eller en Oktoberfest i vårt omgjorda garage med lite mer ompabompa känsla.


FESTVÅNING

Vill ni endast hyra lokalen och ordna med dryck och mat själva så går det bra. Det är möjligt att hyra studion halv eller heldag. Priserna varierar beroende på veckodag samt högtid. Priser från SEK 5000,-EVENTLOKAL

Vår totala yta som går att hyra är på 300 kvadratmeter på två plan. Övre plan består av en studio och matsal där allt är mobilt och går att flyttas runt efter behov. Ytan är neutralt indredd och det är lätt att omvandla efter ändamål. Det är högt i tak och mycket ljusinsläpp. Vi har 4 st egna parkeringplatser som finns till förfogande om när du hyr lokalen. Köket är utrustat med restaurangdiskmaskin och det finns portar för enkel in- och utforsling av material.


CATERING

Vi erbjurer catering och anpassar den efter dina önskemål, allt från wraps till lyxbuffé. Berätta för oss vad du behöver så hjälper vi dig med det. Vi har självklart menyer anpassade till vegetarianer, veganer och annan specialkost.